top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Ingen Ängel 2023

Svart humor blandat med skräck, inpackad i ett glittrigt rosa fodral. Här är officiella trailern för Viaplays nya serie Ingen Ängel, som har premiär 11 maj. Serien är skapad av EliSophie Andrée och är en av Viaplays stora satsningar inom genren för unga vuxna. I rollerna ser vi Yussra El Abdouni, Bahar Pars, Rachel Mohlin och Edvard Olsson. 

– Det här är en helt unik serie som man aldrig tidigare har sett, säger Bahar Pars.

Angelina (Yussra El Abdouni) är som vilken sjuttonårig tjej som helst. Hon festar, smygröker, umgås med sin bästa vän Fanny (Felicia Sjöström Nilsson) och hänger med tråkiga killar för att få tiden att gå. Ett pyttelitet problem bara; Angelina är en seriemördare. Även om hon försöker låta bli. Nu släpps den officiella trailern, till Ingen Ängel som har premiär den 11 maj på Viaplay. 

Ingen Ängel består av en stjärnspäckad ensemble med bland andra Yussra El Abdouni (Kalifat, Snabba Cash), Bahar Pars (En man som heter Ove, Svartsjön), Rachel Mohlin (Kvarteret Skatan, Lasse Majas detektivbyrå) och Edvard Olsson (Eagles, Maria Wern - Viskningar i vinden). 

– Det var plättlätt att tacka ja till en serie med så underbart skruvad humor, högt tempo och därtill ett team bakom och framför kameran som gav allt för att skapa den serie vi nu alla är så stolta att äntligen få visa för publiken, säger Rachel Mohlin.

Skaparen EliSophie Andrée vann Viaplay Talent Awards, ett skandinaviskt initiativ som stöttar nya kreativa talanger och främjar nordiskt berättande inom hållbarhet. Nu får publiken se resultatet av den svenska produktionen, Ingen Ängel, på Viaplay. 

– Som skapare till serien ser jag väldigt mycket fram emot att den nu äntligen ska släppas. Nu har jag ju inga barn men jag kan väl misstänka att det kanske är så här det känns att bli förälder. Jag hoppas publiken kommer ta till sig det rosa och blodiga till sina hjärtan. Och framför allt att de kommer ta till sig Angelina. Tidigare var hon bara min, nu tillhör hon tittarna också, säger EliSophie Andrée.

Serien är skapad av EliSophie Andrée med Isabelle Jalmestig Moreno som kreativ-lead. Regissör är Tuna Özer. Producent är Hawa Sanneh och exekutiv producent på Viaplay Studios är Alexander Tanno. Exekutiv producent på Viaplay är Isabelle Hultén.

bottom of page